Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δικηγόροι μας στη Θεσσαλονίκη

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του ΣΥΓΑΠΑ,
Φέτος το καλοκαίρι και πάλι, απεγνωσμένοι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν δικαίωση στα οικογενειακά τους θέματα και είναι καθημερινά δεκάδες τα τηλεφωνήματα γονέων που προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη δεν μπορούν να βρουν το δίκαιό τους και ζητούν τη βοήθειά μας.
Τα θέματα: Επιμέλεια παιδιών, επικοινωνία, ψευδείς κατηγορίες, μετακόμιση, έξωση, διατροφές, κτλ.
Ποινικά και αστικά δικαστήρια. Η αστυνομία και η εισαγγελία, στέλνει τους ανθρώπους στο ΣΥΓΑΠΑ ( www.sos-sygapa.eu ) και στις συγκρουσιακές περιπτώσεις δεν υπάρχει λύση.
Δυστυχώς στη χώρα μας δεν υπάρχουν εξειδικευμένοι οικογενειακοί δικαστές, οικογενειακά δικαστήρια, εμπειρογνώμονες, διαμεσολαβητές μόνο για οικογενειακά θέματα, κοινωνικές υπηρεσίες στις γειτονιές, στους Δήμους, στις Περιφέρειες, στα σχολεία, στην Αστυνομία, κτλ. Δεν υπάρχει η συνεπιμέλεια, η εναλλασσόμενη κατοικία, οι δικαστικοί παιδοψυχίατροι. Δεν υπάρχει νόμος για τα δικαιώματα των φυσικών γονέων για τα παιδιά εκτός γάμου, δεν υπάρχει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και μετακόμιση σε άλλη πόλη του γονέα που έχει την επιμέλεια, δεν υπάρχει έλεγχος μετά την απόδοση της επιμέλειας εάν τηρείται σωστά, δεν υπάρχει τιμωρία του γονέα που παρεμποδίζει την επικοινωνία, δεν υπάρχει τιμωρία για τις ψευδείς κατηγορίες, δεν υπάρχει τιμωρία των δικηγόρων που επιδεινώνουν το πρόβλημα (πχ επαναλαμβάνουν ψευδείς κατηγορίες, δεν πληρώνουν παράβολα, κτλ).
Στη Θεσσαλονίκη, συνεργαζόμαστε άψογα με τον δικηγόρο Λίνο  Σιλάβο, Φράγκων 19 - 3ος όροφος (στο κτίριο όπου στεγάζεται επί δέκα χρόνια το γραφείο μας). Σας συνιστούμε να απευθύνεστε σ'αυτόν και θα συνεργαζόμαστε για κάθε ενέργειά σας.
Καταργήσαμε τα τηλέφωνα της Αθήνας και μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα: 2310524285 ή 6942989785.
Πολλοί από τους απατεώνες που βρέθηκαν στο δρόμο μας (ιδίως στην Αθήνα) έχουν καταλάβει πλέον οτι άδικα προσπάθησαν να περιορίσουν τη δράση μας. Ο Σύλλογός μας συνεχίζει το τεραστίων διαστάσεων έργο του, προσφέροντας στην κοινωνία αγαθά που ελάχιστοι έχουν προσφέρει.
Διαβάστε τα βιβλία του ιδρυτού μας Νίκου Σπιτάλα ( http://spitalas.blogspot.com ) και στηρίξτε το έργο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου